Κορονοϊός: Ερημιές και φόβος σε Nammos και Scorpios! O κορονοϊός και τα κρούσματα άλλαξαν τα πάντα (Βίντεο)

10:47 2/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Μύκονος περιμένει τα αποτελέσματα των τεστ. Ο κορονοϊός χτύπησε 11 εργαζόμενους τους Nammos…

Την αναστολή λειτουργίας του Nammos και του Scorpios μέχρι τις 04-09-2020, αποφάσισε χθες το βράδυ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους

που διενεργήθηκαν στα δύο μαγαζιά της Μυκόνου.

Η σχετική απόφαση επικαλείται «επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται η επιβεβαίωση αρκετών κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους των δύο beach bar restaurant.

Στα επόμενα πλάνα βλέπουμε την κατάσταση που επικρατεί από το πρωί, στην Ψαρρού και στην Παράγκα. Αν το λουκέτο θα παραταθεί ή με ποιους όρους θα λειτουργούν στο εξής οι δύο επιχειρήσεις θα αξιολογηθεί το επόμενο διάστημα από τους ειδικούς, οι οποίοι αναμένεται να προβούν σε σχετικές εισηγήσεις και ανακοινώσεις.

Click4more: Κορονοϊός: Ο γαμπρός δεν πέρασε την πρώτη νύχτα γάμου με τη νύφη! Χαμός στο Ηράκλειο στη… φωλιά του λύκου

Συγκεκριμένα η χθεσινή απόφαση αναφέρει: «Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες «Nammos» στην παραλία Ψαρού και «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».

Click4more: Θεσσαλονίκη: Διακόπηκε η “Μήδεια” μετά από έφοδο της αστυνομίας! Ο κορονοϊός έφερε απρόοπτα στο θέατρο

Τα κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής διαφάνειας που κατέφτασαν στην Μύκονο έλεγξαν 70 άτομα στο Nammos και 125 άτομα στο Scorpios, από όπου προέκυψαν 11 και 2 κρούσματα αντίστοιχα.

Χθες το βράδυ το προσωπικό στην Ψαρού μάζεψε τις ξαπλώστρες ενώ ειδικά συνεργεία ξεκίνησαν να απολυμαίνουν όλους τους χώρους, δηλαδή, κουζίνα, εστιατόρια και τουαλέτες. Το ίδιο θα γίνει και στον Scoprios, με τους δύο υπαλλήλους που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό να έχουν μπει σε καραντίνα, όπως και οι 11 εργαζόμενοι στο Nammos.

To άρθρο Κορονοϊός: Ερημιές και φόβος σε Nammos και Scorpios! O κορονοϊός και τα κρούσματα άλλαξαν τα πάντα (Βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα