Ομπράντοβιτς: «50-50 η σειρά με τον Ολυμπιακό – Τολμώ να πω ότι υπερτερούμε σε ατομικό ταλέντο»

22:33 11/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για τον ημιτελικό της Μονακό με τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Euroleague και τόνισε πως κάθε ματς σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, η πιθανότητα της νίκης είναι στο 50-50.

Μάλιστα, ο Σάσα Ομπράντοβιτς επισήμανε -σε δηλώσεις του στο «Mozzart Sport»- ότι η Μονακό υπερτερεί του Ολυμπιακού

σε ταλέντο. Πάντως, ο Σέρβος κόουτς το… μάζεψε λίγο στη συνέχεια, αφού ανέφερε ότι οι πειραιώτες παίζουν εξαιρετικά σαν ομάδα.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε…

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Τα πάντα θα κριθούν σ’ ένα ματς. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50. Θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να είμαστε καλύτεροι όσον αφορά το ατομικό ταλέντο και πάντα με σεβασμό στον Σλούκα και στους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός ωστόσο παίζει εξαιρετικά ως ομάδα και γι’ αυτό είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες. Παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον. Θα δούμε εάν η προσπάθεια που κάνουμε μπορεί να ανταμειφθεί με έναν τίτλο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Οι σπουδαίοι παίκτες κάνουν σπουδαίους τους προπονητές. Νομίζω ότι έχω πει αρκετά πάνω σε αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αξίζουν τα περισσότερα. Μου ζητούν συχνά να ξεχωρίσω κάποιον και να σχολιάσω, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει. Ο Λόιντ, έδειξε στο γήπεδο τι νοοτροπία έχει. Θέλει να κερδίζει και να παίζει παρά ο γεγονός ότι πονούσε καθώς δεν είχε προπονηθεί λόγω τραυματισμού. Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν την ομάδα. Εϊμαι περήφανος για εκείνον όπως και για όλους τους παίκτες».

To άρθρο Ομπράντοβιτς: «50-50 η σειρά με τον Ολυμπιακό – Τολμώ να πω ότι υπερτερούμε σε ατομικό ταλέντο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομπράντοβιτς, 50-50, Ολυμπιακό – Τολμώ,obrantovits, 50-50, olybiako – tolmo