Κ15 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό για την κούπα

21:53 11/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι… μικροί του ΠΑΟΚ νίκησαν με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκό και προκρίθηκαν στον τελικό της Super League Κ15 – Κόντρα στον Ολυμπιακό για την κούπα.

Στον τελικό ο ΠΑΟΚ! Η Κ-15 του “δικέφαλου του Βορρά” έκανε ένα εξαιρετικό ματς, νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό,

για τον τίτλο στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Ο τελικός του Final Four θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (14/5), στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Σιδηρόπουλου και Τουρσουνίδη (ο ανιψιός του παλαίμαχου επιθετικού των Θεσσαλονικέων).

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι, με τον Μπέρδο να αστοχεί σε πέναλτι που θα έγραφε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο φινάλε η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων ανέβηκε με σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες.

Να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό, νικώντας την ΑΕΛ με 2-1.

ΠΑΟΚ: Μητρούσης, Κυριαζίδης, Λουτζανιώτης, Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Καραγκιόζης, Τασιούλας, Σιδηρόπουλος, Τουρσουνίδης, Μπέρδος.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος, Βύντρα, Γαζής, Θεοχάρης, Δήμου, Ρεμούνδος, Σουχλάκης, Λόμπας, Ιωάννου.

To άρθρο Κ15 ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός 2-0: Πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό για την κούπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κ15 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0, Πέρασε, Ολυμπιακό,k15 paok – panathinaikos 2-0, perase, olybiako