Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε απροειδοποίητα στην Πάτρα και στη συνεδρίαση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

21:43 17/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για την νέα πορεία που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

μετά την απομάκρυνση των 11 και τη δημιουργία της Νέας Αριστεράς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατός, ζωντανός και πάει μπροστά. Πάμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία. Αυτές είναι οι αξίες της Αριστεράς» τόνισε μεταξύ άλλων από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα ο  Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην ψήφιση του προϋπολογισμού έκανε λόγο για «μεγάλη κοινωνική αδικία» και επισήμανε ότι «ο κόσμος θέλει μια αξιωματική αντιπολίτευση, που θα φέρει ομόνοια στην χώρα, θα κάνει χρηστή διοίκηση, που θα πάει την Ελλάδα μπροστά».

Η αίθουσα της συνεδρίασης ήταν κατάμεστη από μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και στο πάνελ ήταν και ο γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/12/kasselakis.mp4

 

Σύμφωνα με το flamis οι ομιλητές χαρακτήρισαν τους “11” ως αυτούς που προσπάθησαν να διαλύσουν το κόμμα της Αριστεράς μόνο και μόνο για να έχουν τις καρέκλες τους.

 

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στην Πάτρα και ο Τάιλερ και η σκυλίτσα τους, Φάρλι.

«Ήρθαμε οικογενειακώς ακριβώς για να δώσουμε το στίγμα ότι σας θεωρούμε οικογένεια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρέμβασή του στην εκδήλωση της Νομαρχιακής.

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε απροειδοποίητα στην Πάτρα και στη συνεδρίαση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Πάτρα, ΣΥΡΙΖΑ,stefanos kasselakis, patra, syriza