Ο Στέφανος Κασσελάκης στους «Πρωταγωνιστές»: Ο Batman, ο Βελουχιώτης, ο Παναθηναϊκός και τα παιδιά με τον Τάιλερ

10:19 6/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλους και για όλα. Από την πολιτική, μέχρι τον αθλητισμό και από τα προσωπικά του, μέχρι τους αγαπημένους του ήρωες…

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε μια εξομολόγηση διαφορετική. Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τους «Πρωταγωνιστές» και μίλησαν για όλα. Για τη στήριξη στον Γιώργο Παπανδρέου

το 2009, τη γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τις φίλαθλες προτιμήσεις του και τα δύο παιδιά που ονειρεύεται να μεγαλώσει με τον σύντροφό του, Τάιλερ. Ο 35χρονος απαντάει σε όσους τον χαρακτηρίζουν «νέο Τράμπ» και «Μπέπε Γκρίλο» πως είναι ο Στέφανος της Ελλάδας. Σε ερώτηση για τα τρωτά του σημεία, απαντάει πως είναι κριός.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει μηνύματα σε όσους τον αμφισβητούν, δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και «δείχνει» τα πρόσωπα στα οποία θα στηριχθεί. Ένα από αυτά είναι ο Παύλος Πολάκης. «Αυτό που με συνδέει με τον Παύλο είναι ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Το αισθανόμαστε πολύ βαθιά ότι όταν κάποιος κλέβει» από τον πλούτο των παιδιών μας, σημείωσε, λέγοντας ακόμη πως «ο Παύλος είναι δυναμικός και προσπαθεί για τον κόσμο που δεν έχει φωνή. Μακάρι να ήταν και άλλοι βουλευτές τόσο γειωμένοι στην κοινωνία».

Χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικίνδυνο και αναφέρεται στο κείμενο που είχε γράψει για τον νυν πρωθυπουργό:. «είχα γράψει ένα κείμενο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σύγκριση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βαγγέλη Μειμαράκη» σημειώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης άλλα έλεγε τότε και άλλα έπραξε στη συνέχεια, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό του ως «επικίνδυνος». Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης δεν απέκρυψε πως θεωρούσε επικίνδυνο τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Υπουργείο Οικονομικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Ο πρόεδρος με βοήθησε στο να μπορώ να ξέρω από που να αρχίσω. Μου έδωσε το χάρτη» εξήγησε, δηλαδή πως «το γραφείο σου πρέπει να έχει μια στελέχωση με αυτές τις δεξιότητες. Και αυτό με βοήθησα μετά γιατί πάμε κουτί, κουτί, κουτί και μπόρεσα να το εκτελέσω».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στους επικριτές του, την ώρα που οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται και οι βολές εναντίον του, από ιστορικά στελέχη όπως ο Νίκος Φίλης και ο Πάνος Σκουρλέτης, έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως…

Από τις ιστορικές μορφές της Αριστεράς επιλέγει τον Άρη Βελουχιώτη. «Πρέπει να μας εμπνέουν αυτές οι φυσιογνωμίες» λέει χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει φίλος του Παναθηναϊκού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ και αυτό, όπως τονίζει δεν έχει καμία σχέση με τις προτιμήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό τόνισε πως τον ανακάλυψε το 2012 στα 24 χρόνια του. «Το 2012 που ήμουν 24 ήμουν σε σχέση μάλιστα με μια γυναίκα στην Νέα Υόρκη και είχα μεγάλο άγχος για το πως δεν θα απογοητεύσω εκείνη, τους γονείς μου» εξομολογήθηκε, λέγοντας πως το αποκάλυψε στην μητέρα του πριν 4 χρόνια, σε ηλικία 31 ετών.

Όταν μιλήσαμε για το νέο ταίρι, της είπα «πειράζει να είναι άνδρας;» και μου είπε «τί είπες;» περιέγραψε ο κ. Κασσελάκης, συμπληρώνοντας για την μητέρα του πως «νόμιζε ότι περνούσα μια φάση επειδή είχα πίεση για τη δουλειά με φίλησε και είδε ότι έκλαιγα πάρα πολύ, έκλαιγα όλο το βράδυ». «Ήταν η γνωριμία με τον Τάιλερ που με έκανε να εκδηλωθώ» συνέχισε, χαρακτηρίζοντας το δικό του παράδειγμα ως ένα ξυπνητήρι για τους γονείς για να συζητούν με τα παιδιά και αυτό το σενάριο.

Για την οικονομική του κατάσταση ανέφερε: «νομίζω ότι είμαι πολύ ευκατάστατος. Έχω μια ευχέρεια που θεωρητικά δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω στη ζωή μου» εξήγησε, αλλά τέτοια που δεν του επιτρέπει να ξοδεύει απερίσκεπτα.

Όσο για τον Μπάτμαν και την αγάπη που του έχει, «πάντα μου άρεσε ότι κάποιος βάζει το κοινό καλό από τη ζωή που θα μπορούσε να ζούσε», σχολίασε ο κ. Κασσελάκης, για να προσθέσει πως «το κάνει με τον δικό του τρόπο, χωρίς να έχει υπερδυνάμεις». «Μακάρι να είχαμε όλοι μας την νηφαλιότητα να επιλέγαμε εργαλεία κατάλληλα» ανέφερε, για να καταλήξει πως «το μεγαλύτερο εργαλείο που έχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι το ανθρώπινο δυναμικό της».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επαναλαμβάνει ότι μπορεί να κερδίσει και να διοικήσει καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Μιλάει για πτυχές του χαρακτήρα του, που θεωρεί τρωτές και αναφέρεται στο ότι είναι κριός στο ζώδιο…

Για την προεκλογική του καμπάνια και το TikTok που ανεβάζει βίντεο…

Για τη σχέση ονειρεύεται να χτίσει με τους πολίτες και για την κρατικοποίηση της ΔΕΗ…

«Είμαι το πιο διαφανές πρόσωπο στην Ελλάδα» λέει μεταξύ άλλων ο κύριος Κασσελάκης, που χαρακτήρισε την ελληνική δικαιοσύνη ως τον «μεγαλύτερο ασθενή» στη χώρα μας…

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης στους «Πρωταγωνιστές»: Ο Batman, ο Βελουχιώτης, ο Παναθηναϊκός και τα παιδιά με τον Τάιλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα