Η αμήχανη στιγμή του Στέφανου Κασσελάκη: Ο διπλωματικός του σύμβουλος του έκανε νόημα να σταθεί προσοχή στον εθνικό ύμνο

09:47 6/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Όσο επικοινωνιακός και να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, στην Κύπρο πριν μερικές μέρες έζησε άλλη μια… αμήχανη στιγμή. Αυτή που ο διπλωματικός του σύμβουλος Βαγγέλης Καλπαδάκης, τρέχει για να τον… σώσει.

Είναι η στιγμή που ο Στέφανος Κασσαλάκης έχει καταθέσει στεφάνι και στο βάθος ξεκινά η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λίγα βήματα και στέκεται με τα χέρια του σταυρωμένα μπροστά.

Μόνο που καθώς παίζει ο εθνικός

ύμνος, η στάση του σώματός του επιβάλλεται να είναι άλλη: πρέπει να σταθεί προσοχή.

Το… λάθος είδε αμέσως ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη και άλλοτε του Αλέξη Τσίπρα. Ο οποίος, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει ανέβει… παντού, τρέχει και στέκεται απέναντι από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τον κοιτά, ο Βαγγέλης Καλπαδάκης του κάνει νόημα να σταθεί προσοχή και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «υπακούει» αμέσως!

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/10/kasselakis_cyprus.mp4

To άρθρο Η αμήχανη στιγμή του Στέφανου Κασσελάκη: Ο διπλωματικός του σύμβουλος του έκανε νόημα να σταθεί προσοχή στον εθνικό ύμνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα