Ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε «ταπεινά συγγνώμη» για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

12:17 1/11/2023 - Πηγή: NewsIt

«Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Αν έχω πληγώσει κάποιον, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος, σε μια προσπάθεια να «κλείσει» το θέμα που άνοιξε με τις δηλώσεις του για τις υπέρβαρες γυναίκες.

Στις δηλώσεις αυτές αντέδρασε έντονα η Δανάη Μπάρκα, την οποία ο σχεδιαστής κοσμημάτων είχε αναφέρει ονομαστικά, καθώς κι άλλοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές. Ο Περικλής Κονδυλάτος πήγε σήμερα (01.11.2023) στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» με μια… πέτρα για να τον «λιθοβολήσει» όποιος θέλει και μετά ζήτησε συγγνώμη.

«Έχω φέρει μια

πέτρα από τον τόπο μου, όποιος θέλει να με πετροβολήσει. Έχω ακούσει πολύ χειρότερα από αυτό», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

«Όταν βλέπεις να σε βρίζουν σε όλα τα κανάλια επειδή αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής, σε ενοχλεί πάρα πολύ. Αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματήσω να μιλάω και να κάνω το ο,τιδήποτε.

Θέλω να μου πει ο κόσμος τι θέλει να πω. Αν ακούσετε τα σχόλια που λένε οι άντρες μεταξύ τους για αυτές τις γυναίκες που κυκλοφορούν όπως περιέγραψα, δεν είναι καθόλου τιμητικά», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Με στεναχώρησε που κάποιοι δημοσιογράφοι βγήκαν και είπαν ότι “το πέτυχε αυτό που ήθελε, να ασχολούμαστε μαζί του”. Αυτό είναι το ζητούμενο; Να ακούει η μητέρα μου αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση για μένα; Αυτό δεν είναι ένα μπούλινγκ;», ανέφερε.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε να προβληθεί στον αέρα μια φωτογραφία που είχε φέρει μαζί του: «Είπε χθες η Δανάη Μπάρκα ότι ο τρόπος που ντύνομαι και ότι “αν πάρω τις φωτογραφίες του Κονδυλάτου στη σειρά από τις εμφανίσεις που έχει κάνει, να μην πω τι θα πω”. Τη φωτογραφία αυτή την είχα θάψει σε ένα μπαούλο με την ξαδέρφη μου και είναι μια φωτογραφία που με πληγώνει πολύ. Βλέπω ένα παιδί που ήταν πολύ δυστυχισμένο στα εφηβικά του χρόνια.

Είναι η αρχή της περιόδου που άρχισα να παχαίνω. Όταν έφτασα στο απόγειο και είχα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να εγχειριστώ με τη σκωληκοειδήτη μου, γιατί λιποθυμούσα συνέχεια από τους πόνους, μου είπε ο γιατρός να περιμένουμε γιατί ήταν επικίνδυνο να μπω στο χειρουργείο με αυτά τα κιλά. Έπαθα περιτονίτιδα μέσα σε ένα μαγαζί κι έπεσα αναίσθητος στο πιάτο. Αν αυτό η κυρία Δανάη Μπάρκα της φαίνεται ότι έπρεπε να το περάσω, γιατί πρέπει να υπάρχει ελευθερία, να το περάσω».

Ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του: «Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Αν έχω πληγώσει κάποιον, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη».

 

Τι είδε δηλώσει ο Περικλής Κονδυλάτος

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη.

Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω.

 

Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».

To άρθρο Ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε «ταπεινά συγγνώμη» για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περικλής Κονδυλάτος,periklis kondylatos