Ο πατέρας του Εμανουέλ Μακρόν «κράζει» τους Γάλλους: Είναι πολύ αχάριστοι

23:36 19/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «L’Est Républicain» έδωσε ο πατέρας του απερχόμενου προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, Ζαν Μισέλ, και ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Όπως αναφέρει, θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο ο γιος του κυβερνά τη χώρα, τονίζοντας ότι συμφωνεί με την πλειοψηφία των αποφάσεων του Εμανουέλ Μακρόν. «Εγκρίνω το 90% όλων όσων κάνει. Ποτέ δεν συμφωνούμε 100%» υποστήριξε.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε

να ρίξει τα βέλη του στους Γάλλους πολίτες: «Νομίζω ότι πρέπει να έχεις μεγάλο κουράγιο και επίσης πιστεύω ότι οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο» υποστήριξε.

#Présidentielle2022 "J’approuve 90% de ce qu’il fait", retrouvez notre interview exclusive avec le père d’Emmanuel Macron
https://t.co/Z8iB7frFQz pic.twitter.com/XbH4phUqlS

— L'Est Républicain (@lestrepublicain) April 18, 2022

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κρίσεις που αντιμετώπισε επιτυχημένα ο Γάλλος πρόεδρος. «Έδειξε μεγάλη φροντίδα για να αντιμετωπίσει όλα όσα έπεσαν στο κεφάλι του, ειδικά τον κορονοϊό» ανέφερε ο πατέρας του Εμανουέλ Μακρόν, ενώ συμπλήρωσε πως και για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο γιος του «επέδειξε πολύ κουράγιο».

«Δεν υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες που έχουν κάνει όσα έχει κάνει αυτός» συμπλήρωσε.

To άρθρο Ο πατέρας του Εμανουέλ Μακρόν «κράζει» τους Γάλλους: Είναι πολύ αχάριστοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμανουέλ Μακρόν, Γάλλους,emanouel makron, gallous