Σοφιάνα Αβραμάκη: Τα έχει τα κονέ της η παίκτρια του Survivor– Αυτός ο βουλευτής είναι θείος της! (ΦΩΤΟ)

22:46 19/4/2022 - Πηγή: seleo

Η Σοφιάνα Αβραμάκη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού παιχνιδιού επιβίωσης Survivor 5. Αποτελεί μέλος της ομάδας των «Μαχητών» και χαρακτηρίζεται από την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και τη διακριτικότητά της, σε σύγκριση με άλλους συμπαίχτες της, που δείχνουν μία πιο… δυναμική παρουσία.

Άγνωστες πληροφορίες για τη Σοφιάνα Αβραμάκη

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη
το 1995Είναι 26 χρόνωνΚατάγεται από τις ΣέρρεςΕργάζεται ως φυσιοθεραπεύτριαΤο Instagram της είναι sofiana.avrΑπό μικρή ηλικία ασχολείται με την κολύμβησηΜπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά τηςΔεν αντέχει την ακαταστασίαΕίναι πολύ ενεργή στα social media και διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο instagramΕάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει έναν σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών

H σχέση της με γνωστό πολιτικό πρόσωπο

Πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα της Βόρειας Ελλάδας, θέλουν την εντυπωσιακή Σοφιάνα Αβραμάκη να έχει συγγενική σχέση γνωστό πολιτικό πρόσωπο. Είναι ανιψιά του βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Το άρθρο Σοφιάνα Αβραμάκη: Τα έχει τα κονέ της η παίκτρια του Survivor– Αυτός ο βουλευτής είναι θείος της! (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα