Ο Ολυμπιακός εμφάνισε σημάδια κούρασης και ηττήθηκε 2-0 από την Νόριτς

19:11 29/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε καλή εμφάνιση απέναντι στην Νόριτς, με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να γνωρίζουν την φιλική ήττα με 2-0 από την Νόριτς σε μια αναμέτρηση που τα σημάδια κούρασης ήταν εμφανή από τους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης η πρώτη συμμετοχή

του Νικολάς Φρέιρε στα «ερυθρόλευκα», με τον Αργεντινό στόπερ να αντικαθιστά τον Ντόη στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Η Νόριτς έκανε το 1-0 στο 20ο λεπτό, όταν ο Μακλίν σούταρε από μακριά, με την μπάλα να βρίσκει στον Μπουχαλάκη και να αλλάζει πορεία.

Στο 48ο λεπτό ένα αξιόλογο σουτ του Βρουσάι έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό οι Άγγλοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, έπειτα από λάθος του Τζολάκη.

Συγκεκριμένα σε εκτέλεση φάουλ του Σάρα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε κακή έξοδο, με τον Σάρτζεντ να σκοράρει για το 2-0 της ομάδας του.  

Από εκείνο το σημείο και έπειτα το σκορ έμεινε αμετάβλητο, καθώς οι δυο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό της αναμέτρησης να πέφτει αισθητά.

Να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας στον οποίο δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός κατά την εφετινή προετοιμασία του.

Νόριτς(Ντέιβιντ Βάγκνερ): Γκαν, Στέισι (60΄ Νούνιες), Ντάφι, Γκίμπσον, Γιαννούλης (60΄ Σπρίνγκετ), Σάρα (60΄ Ίντα), ΜακΛιν, Φάσναχτ (46΄ Ρόου), Ερνάντες (60΄ Φίσερ), Σάρτζεντ (60΄ Πλακετά), Μπαρνς (75΄ Γκιμπς).

Ολυμπιακός(Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Τζολάκης, Ροντινέι (46΄ Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόη (60΄ Φρέιρε), Ραμόν, Ιμπόρα (73΄ Χουάνγκ), Μπουχαλάκης (60΄ Μ. Καμαρά)), Α. Καμαρά (46΄ Φορτούνης), Βρουσάι (60΄ Καρβάλιο), Μασούρας (60΄ Ελ Αραμπί), Μπιέλ.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός εμφάνισε σημάδια κούρασης και ηττήθηκε 2-0 από την Νόριτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα