«Βράζουν» ακόμα στη ΝΔ με Πατούλη - Από... Δευτέρα οι τελικές αποφάσεις

Εντονότατη παραμένει η ενόχληση από στελέχη της ΝΔ για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη να χορεύει στο πλαίσιο εκδήλωσης για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, στο Ζάππειο.

Η απολογία του κ. Γιώργου Πατούλη δεν φαίνεται να πείθει το Μαξίμου με αποτέλεσμα από χθες να παρατηρείται έντονη κινητικότητα και το μήνυμα που επί της ουσίας εκπέμπεται από την Πειραιώς είναι πως όλα παραμένουν ανοιχτά σε σχέση με την απόφαση της ΝΔ για

την περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτής της κινητικότητας υπήρξε και συνάντηση σήμερα του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ενώ η πρώτη επαφή συνεργατών του πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Γλυφάδας για το ζήτημα μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας στην περιφέρεια έγινε χθες το απόγευμα, μετά την γνωστοποίηση της έντονης ενόχλησης που έχει προκαλέσει στη ΝΔ η εικόνα με το ζεϊμπέκικο του κ. Πατούλη στην εκδήλωση στο Ζάππειο, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη μεγάλες πυρκαγιές.

Αποφάσεις πάντως δεν έχουν ληφθεί, αφού σύμφωνα με στελέχη της Πειραιώς αυτή την στιγμή δεν έχει «κλειδώσει» τίποτα και ό,τι είναι να γίνει, θα είναι από Δευτέρα οπότε θα ληφθεί η τελική απόφαση από το κυβερνών κόμμα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μία ημέρα πριν ξεσπάσει το ζήτημα με τον περιφερειάρχη Αττικής, ο κ. Πατούλης είχε επισκεφθεί, προχθές, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Αττική τον δήμο Γλυφάδας όπου είχε συνάντηση με τον κ. Παπανικολάου με επίκεντρο τα έργα «με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 18,7 εκ. ευρώ, που έχει χρηματοδοτήσει η περιφέρεια Αττικής στην περιοχή του δήμου Γλυφάδας κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο, μέσω προγραμμάτων και ειδικών εργαλείων χρηματοδότησης (ΠΕΠ Αττικής, ίδιοι πόροι, κ.τ.λ.π.)».

#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΤΟΥΛΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα