Ο Καρίμ Μπενζεμά διακόπτει τους δεσμούς του με τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας

17:55 23/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποφάσισε να… κρατήσει αποστάσεις από τους Γάλλους διεθνείς, μετά από όσα έγιναν με την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά τέθηκε εκτός αποστολής της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ 2022 λόγω τραυματισμού στις 20 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι των «μπλε» με την Αυστραλία, και δεν υπήρχε ποτέ σχέδιο για την επιστροφή του, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe”.

Λίγα 24ωρα πριν τον τελικό

των “μπλε” με την Αργεντινή, μια φημολογία που αναπτύχθηκε -περί επιστροφής του στην Γαλλία- έκανε ακόμα χειρότερες τις σχέσεις του παίκτη με την πλευρά των “μπλε”.

Την ημέρα των 35ων γενεθλίων του (19/12), ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα.

Μάλιστα, σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram όλους τους Γάλλους διεθνείς από το φετινό Μουντιάλ, εκτός από τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης (Εντουάρντο Καραβινγκά και Ορελιέν Τσουαμενί), καθώς και τους Κιλιάν Μπαπέ, Ραφαέλ Βαράν και Μάρκους Τουράμ (, μαζί με το επίσημο προφίλ της εθνικής Γαλλίας).

To άρθρο Ο Καρίμ Μπενζεμά διακόπτει τους δεσμούς του με τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρίμ Μπενζεμά, Γαλλίας,karim benzema, gallias