Νουσρέτ: Η αμηχανία της FIFA, τα video με Ινφαντίνο και το unfolow του προέδρου στον Τούρκο επιχειρηματία

17:38 23/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ εκνεύρισε τους φίλους του ποδοσφαίρου με τα… καμώματά του στον τελικό του Μουντιάλ 2022. Η FIFA προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά πολλοί είναι αυτού που δεν την πιστεύουν και… δείχνουν προς τον πρόεδρο, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο διάσημος Τούρκος ψήστης και επιχειρηματίας, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, θέλησε να πάρει λίγη από τη… λάμψη του τροπαίου του Μουντιάλ αλλά και του Λιονέλ Μέσι, αλλά κατάφερε να προκαλέσει εκνευρισμό στους φίλους του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο).

Ο

γνωστός ως “Salt Bae” εμφανίστηκε να πανηγυρίζει με τους παίκτες της εθνικής Αργεντινής -εντός αγωνιστικού χώρου- μετά το θρίαμβο της “αλμπισελέστε” στο Μουντιάλ του Κατάρ και μάλιστα να “ενοχλεί” τον Λιονέλ Μέσι, για να βγάλει μια φωτογραφία με τον MVP του τουρνουά και να μπορέσει να γεμίσει με… ποδοσφαιρική λάμψη τον λογαριασμό του στο Instagram.

 

WATCH: Messi ignores Nusret Gökçe aka Salt Baepic.twitter.com/ilAsWM8enH

Insider Paper (@TheInsiderPaper) December 19, 2022

Τα video έγιναν “viral” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον κόσμο να εκφράζει -σε αρκετές περιπτώσεις- με έντονο τρόπο την ενόχληση του για το γεγονός πως ένας άνθρωπος -άσχετος με τον χώρο του ποδοσφαίρου- μπόρεσε να… σουλατσάρει στον αγωνιστικό χώρο και να φωτογραφίζεται με το “ιερό δισκοπότηρο”, πιθανότατα εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως το τρόπαιο μπορεί να αγγίξει μόνο «μια πολύ επίλεκτη ομάδα ανθρώπων», στην οποία συμπεριλαμβάνονται πρώην νικητές της διοργάνωσης και αρχηγοί κρατών.

Η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ερευνά το πώς «άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου» και προσθέτει πως «θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα».

Παρά την κίνηση της FIFA, πολλοί είναι αυτοί που τα… βάζουν με τον ίδιο τον πρόεδρό της, Τζιάνι Ινφαντίνο. Άλλωστε, ο Νουσρέτ τον έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν στα εστιατόρια του, ενώ οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και στο περιθώριο αγώνων στο Κατάρ.

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

¡Ni Infantino se resistió al Saltbae!

El presidente de la FIFA no desaprovechó la oportunidad de disfrutar de los manjares de @nurs_ett

(Vía | IG | nurs_et) pic.twitter.com/YnGqyxtId7

— Telemundo Deportes (@TelemundoSports) January 6, 2021

Πάντως, ο Τζιάνι Ινφαντίνο προσπάθησε να περιορίσει την κριτική που δέχεται, κάνοντας unfollow τον Νουσρέτ. “Στάχτη στα μάτια” ή μια… πρώτη τιμωρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς τον Τούρκο ψήστη;

 

 

To άρθρο Νουσρέτ: Η αμηχανία της FIFA, τα video με Ινφαντίνο και το unfolow του προέδρου στον Τούρκο επιχειρηματία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νουσρέτ, FIFA, Ινφαντίνο, Τούρκο,nousret, FIFA, infantino, tourko