Ο Άμραμπατ πρότεινε τον αδερφό του στην Παρί Σεν Ζερμέν

23:50 11/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Το Μαρόκο πραγματοποιεί ονειρική πορεία στο Μουντιάλ 2022, με τον Σοφιάν Άμραμπατ να είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει με την απόδοση του στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο αδερφός του Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ κάνει μεγάλες εμφανίσεις με την Εθνική Μαρόκο, με τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης να προτείνει τον Σοφιάν στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Μιλώντας στην Equipe, ο Νορντίν Άμραμπατ

ανέφερε πως “το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία μεγάλη σκηνή, όπως το Champions League, ίσως και ακόμα μεγαλύτερη και ο Σοφιάν είναι στο προσκήνιο. Θα μπορούσε να ταιριάξει πάρα πολύ στην Παρί Σεν Ζερμέν, φανταστείτε μία μεσαία γραμμή με αυτόν και τον Βεράτι. Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αν διαβάζεις αυτά τα λόγια, πρέπει να τον αποκτήσεις”.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος μέσος, Σοφιάν Άμραμπατ έχει συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα μέχρι το 2024, με τον ιταλικό σύλλογο να αξιώνει τον ποδοσφαιριστή στα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Le frère de Sofyan Amrabat: ” La Coupe du monde vaut les projecteurs de la Champions League, il est dans la lumière. Il conviendrait très bien au PSG. Imagine une association avec Verratti, pfff… Alors Nasser Al-Khelaifi, si tu lis mes mots, prends mon frère ! » @lequipe pic.twitter.com/mGKlpoIVuC

— La Source Parisienne (@lasource75006) December 10, 2022

To άρθρο Ο Άμραμπατ πρότεινε τον αδερφό του στην Παρί Σεν Ζερμέν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα