Ο Γερουλάνος έκανε το πιο καίριο σχόλιο για την Καϊλή! «Δεν είναι αυτή το πρόβλημα…»

Πίσω από το σκάνδαλο διαφθοράς, στο οποίο εμπλέκεται η ευρωβουλευτής και μέχρι πριν λίγα 24ωρα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή προσπάθησε να «φωτίσει» ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, λέγοντας πως δεν είναι αυτή το πρόβλημα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Γερουλάνος «το πρόβλημα δεν είναι

η Εύα Καϊλή. Το πρόβλημα είναι η ανάγκη να χαράξουμε στιβαρή και σταθερή πορεία, διακριτή από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ και να απαιτήσουμε να υπηρετηθεί από όλους μας. Τώρα είναι η ευκαιρία».

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε μέσα από τα social media ο Παύλος Γερουλάνος για την υπόθεση της Εύας Καϊλή:

«Είναι καιρός τώρα που λέω ότι το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα πορεύεται σε θολά πολιτικά νερά. Από το φλερτ με τη Δεξιά μέχρι την προσπάθεια να αλλάξουμε σύμβολα.

Δεν έχουμε μόνο επιβάλει σύγχυση στο πιο φυσικό μας ακροατήριο, τις μη προνομιούχες Ελληνίδες και Έλληνες, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, όσους έχουν πληγεί από τις απανωτές κρίσεις, αλλά έχουμε αφήσει το κόμμα ανοιχτό σε ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για δικό τους όφελος ενώ δεν πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Σοσιαλισμού και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Το πρόβλημα δεν είναι η Εύα Καϊλή. Το πρόβλημα είναι η ανάγκη να χαράξουμε στιβαρή και σταθερή πορεία, διακριτή από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ και να απαιτήσουμε να υπηρετηθεί από όλους μας. Τώρα είναι η ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερουλάνος, Καϊλή Δεν,geroulanos, kaili den