Ντίνος Μήτογλου: Η διαστημική εμφάνιση του Έλληνα φόργουορντ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

22:42 30/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 66-54 για τη Basket League.

Ο Ντίνος Μήτογλου αναδείχθηκε MVP

του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με τον Έλληνα φόργουορντ να πραγματοποιεί διαστημική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση.

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού έκανε θραύση όταν αγωνίστηκε σε θέση “5”, μετρώντας 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 τάπες!

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο ΣΕΦ και τη σημασία της.

“Το περιμέναμε πως και πως. Δώσαμε μια μεγάλη μάχης και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια” είπε και πρόσθεσε “Δεν αμφιβάλαμε ποτέ για τον εαυτό μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι ομάδα είμαστε. Έχουμε ψυχή και το έχουμε αποδείξει, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Όσο για την προσωπική του εμφάνιση είπε: “Δεν άφησα ποτέ το άθλημα. Το αγαπάω πολύ. Επέστρεψε πιο δυνατός. Και ψυχολογικά και σωματικά. Χαίρομαι που η ομάδα μου παίρνει νίκες και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που βοηθάω προς αυτή την κατεύθυνση. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο καθόλου.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βάθος. Ο προπονητής μου δοκίμασε πολλά σχήματα. Και με τον Χουάντσο στο “3” και με εμένα στο “5”. Πρέπει να δοκιμάζεις πράγματα, σε κλειστά ματς και να σου βγαίνουν και οι φάσεις. Θέλω να αφιερώσω την νίκη σε όλη την ομάδα. Στον γυμναστή μου, στους γονείς μου και στον μικρό μου αδελφό που είναι πάντα δίπλα μου”.

To άρθρο Ντίνος Μήτογλου: Η διαστημική εμφάνιση του Έλληνα φόργουορντ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντίνος Μήτογλου, Έλληνα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός,ntinos mitoglou, ellina, olybiakos – panathinaikos