Ντέιμιαν Λίλαρντ: Η ιστορική του πρεμιέρα στους Μιλγουόκι Μπακς και τα κολακευτικά σχόλια από Γιάννη Αντετοκούνμπο

10:00 27/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Με το… καλημέρα, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το “σόου” του Αμερικανού, στη νίκη των “Ελαφιών” επί των Σίξερς (118-117).

Καταιγιστικό ήταν το επίσημο ντεμπούτο του Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο έμπειρος πλέι μέικερ πέτυχε 39 πόντους, τους περισσότερους για παίκτη του Μιλγουόκι στην πρώτη του εμφάνιση.

Ο προηγούμενος ήταν ο Τέρι Κάμινγκς, ο οποίος στις 27 Οκτωβρίου 1984 είχε σημειώσει 34 πόντους στο δικό του ντεμπούτο για τα «ελάφια».

Ο «Dame» έκανε μεγάλο ματς και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 39 πόντους (17/17 βολές), 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής και “ανάγκασε” τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώσει ενθουσιασμένος!

«Ο Dame ήταν πιο ζεστός και εγώ θέλω να κερδίζουμε. Αυτό που δουλεύει, πρέπει να συνεχίσεις να το εμπιστεύεσαι. Αν ήταν πιο ζεστός ο Κρις, θα έπρεπε να δώσουμε την μπάλα σε αυτόν. Είναι εμπιστοσύνη και πρέπει να ξέρει πως όταν είναι σε καλή βραδιά, πρέπει να του δίνουμε την μπάλα. Ο Dame το έκανε και μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ηγηθεί, να πάρει σωστές αποφάσεις στο τέλος και να είναι επιθετικός σε όλο το παιχνίδι.

Ήταν απίστευτος σήμερα, η εμφάνισή του λέει πολλά για το ποιος είναι, ποιος είναι ο χαρακτήρας του και τι μπορεί να φέρει στην ομάδα μας. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν μαζί του», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

To άρθρο Ντέιμιαν Λίλαρντ: Η ιστορική του πρεμιέρα στους Μιλγουόκι Μπακς και τα κολακευτικά σχόλια από Γιάννη Αντετοκούνμπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντέιμιαν Λίλαρντ, Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο,nteimian lilarnt, milgouoki baks, gianni antetokounbo