Νότιγχαμ για Μαρινάκη: “Τα πρώτα του συμπτώματα με την επιστροφή του στην Ελλάδα “

16:23 10/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση, αναφερόμενη στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη και το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τονίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης “διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό, καθώς παρουσιάστηκαν πρώτα συμπτώματα κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα” το απόγευμα της Δευτέρας (09.03.2020) και ζητά συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά

όργανα.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ

“Η Νότιγχαμ επιβεβαιώνει ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ευάγγελος Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό.

Ο κ. Μαρινάκης διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό, καθώς παρουσιάστηκαν πρώτα συμπτώματα κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα χτες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα δεν παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα του κορονοϊού.

Ο σύλλογος έχει συμβουλευτεί επαγγελματίες από τον τομέα της ιατρικής και όλα τα αρμόδια όργανα για να διασφαλίσει ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Μέχρι τότε δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο ο σύλλογος”

To άρθρο Νότιγχαμ για Μαρινάκη: “Τα πρώτα του συμπτώματα με την επιστροφή του στην Ελλάδα “ δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νότιγχαμ, Μαρινάκη, “Τα, Ελλάδα “,notigcham, marinaki, “ta, ellada “