Νίκος Σύψας: Πάσχα στο σπίτι, Ανάσταση στα μπαλκόνια – Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων

17:49 29/3/2020 - Πηγή: NewsIt

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αυτή την περίοδο, καθώς ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, επισημαίνει σε κάθε τόνο ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Το Πάσχα και η Ανάσταση θα μας… βρουν στο σπίτι μας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας.

Ο

καθηγητής Ν. Σύψας, μεταξύ άλλων τόνισε ότι στη χώρα μας έχουμε αυτήν τη στιγμή μία αργή άνοδο, «καθώς τα κρούσματα θέλουν μία εβδομάδα για να διπλασιαστούν. Στην Ιταλία, τον Φεβρουάριο είχαν διπλασιασμό σχεδόν κάθε ημέρα». Όπως τόνισε στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη, το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα επιδράσει τις επόμενες δέκα ημέρες.

«Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί έτσι ώστε να έχουμε μία καλή επίδραση και η κορύφωση να είναι ήπια». Όπως ανέφερε ο κ. Σύψας, σίγουρα τον Απρίλιο θα έχουμε μέτρα, αλλά όπως είπε, αν όλα πάνε καλά προς το τέλος Μαΐου «μπορεί να βγούμε λίγο στο ξέφωτο».

To άρθρο Νίκος Σύψας: Πάσχα στο σπίτι, Ανάσταση στα μπαλκόνια – Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα