Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την διπλή δολοφονία σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης - Στα ίχνη του εκτελεστή οι Αρχές

14:07 26/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Στα ίχνη του δράστη της διπλής μαφιόζικης εκτέλεσης σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης στις 18 Δεκεμβρίου του 2022, φαίνεται να κινούνται οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Στο νέο βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr αποτυπώνονται οι κινήσεις του εκτελεστή λίγο πριν τη διπλή δολοφονία. 

Έχουν περάσει σχεδόν 4,5 μήνες από το χειμωνιάτικο βράδυ που ο πληρωμένος όπως όλα δείχνουν δολοφόνος

σκόρπισε το θάνατο και τον τρόμο στο κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Ο μαυροντυμένος άνδρας κινήθηκε σε πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής κι όταν έφτασε στην καφετέρια, αφού εξέτασε με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα κινήθηκε αστραπιαία και σκότωσε τον 44χρονο άνδρα που είχε αναλάβει να βγάλει από τη ζωή αλλά κι ένα ακόμα άτομο που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι.  

Ο εκτελεστής κινήθηκε ανάμεσα στα εξωτερικά τραπέζια της καφετέριας κι όταν έφτασε σε απόσταση αναπνοής πυροβόλησε τον 44χρονο Αλβανό αλλά και το 41χρονο ομοεθνή του πέντε φορές. Και οι δύο άνδρες δεν τα κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή και λίγα λεπτά αργότερα άφησαν την τελευταία τους πνοή.  

Στο νέο βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr αποτυπώνονται οι κινήσεις του εκτελεστή λίγο πριν τη διπλή δολοφονία αλλά και τον πανικό που επικρατεί αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση. Ο δράστης φορώντας μαύρα ρούχα, κουκούλα αλλά και μάσκα κινείται με σταθερό βηματισμό ενώ πλησιάζει την καφετέρια. Λεπτά αργότερα, όπως θα δείτε κι εσείς στις αποκλειστικές εικόνες του newsit.gr, άτομα κάθε ηλικίας που βρίσκονταν στην καφετέρια ή άκουσαν τους πυροβολισμούς αρχίζουν να τρέχουν στα στενά της Νέας Σμύρνης προκειμένου να σωθούν.  

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο του newsit.gr: 

«Βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι Αρχές

 Όσον αφορά τώρα τις έρευνες των αστυνομικών αρχών, οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ φαίνεται να βρίσκονται κοντά στην ταυτότητα του εκτελεστή. Μάλιστα θεωρούν ότι σε περίπτωση που καταφέρουν να φτάσουν στο δράστη, στη συνέχεια  πιστεύουν ότι θα έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για να οδηγηθούν στον άνθρωπο ζήτησε το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.  

Οι αστυνομικοί «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από το μαφιόζικο χτύπημα της 18ης Δεκεμβρίου του 2022. Ο 44χρονος που δολοφονήθηκε είχε συγκροτήσει τη δική του ομάδα στο χώρο της νύχτας στην οποία μάλιστα άνηκε και ο 41χρονος που βρισκόταν το μοιραίο βράδυ στο ίδιο τραπέζι κι έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες που έπληξαν και το δικό του σώμα. Όπως λένε οι πληροφορίες το θύμα προσπάθησε να αναβαθμιστεί και αν αναλάβει δουλειές ακόμα και στη Μύκονο. Οι βλέψεις όμως του 44χρονου δεν άρεσαν στους αντιπάλους του, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να το δολοφονήσουν για σταματήσουν τις επεκτατικές του διαθέσεις.    

Μαρίνος Αλειφέρης 

To άρθρο Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την διπλή δολοφονία σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης - Στα ίχνη του εκτελεστή οι Αρχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Νέας Σμύρνης -, Αρχές,neo, neas smyrnis -, arches