Νεκρή μητέρα με τα δύο παιδιά της στην Ιταλία - Παρασύρθηκαν από χείμαρρο

12:12 16/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια νεαρή μητέρα με τα δύο παιδιά της εντοπίστηκαν νεκροί στην περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες το βράδυ της Πέμπτης. 

Πλέον οι νεκροί από την σφοδρή κακοκαιρία και τις πλημμύρες που έπληξαν περιοχές της κεντρικής Ιταλίας ανέρχονται σε οχτώ, ενώ τέσσερις άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι. Η άτυχη μητέρα εικάζεται ότι εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της μαζί με τα παιδιά, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από ορμητικά νερά.

Στην περιοχή μεταβαίνει ο υπεύθυνος της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας Φαμπρίτσιο Κούρτσιο, ο οποίος συντονίζει τα διάφορα

σώματα και τους εθελοντές που μετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, η φονική αυτή κακοκαιρία δεν είχε προβλεφθεί. Μέσα σε μια ώρα, πολλοί ποταμοί και παραπόταμοι της ευρύτερης περιοχής της Ανκόνας υπερχείλισαν.

FLASH | Maltempo #Marche: #Senigallia, il fiume Misa sta rompendo gli argini. pic.twitter.com/QNBQlGOuGz

— Lanterna (@Lanternaweb) September 15, 2022

Flash floods in Italy’s eastern #Marche region last night leave 7 people dead in the province of Ancona, with several still missing on Friday. This video, by TgLa7, shows the village of Cantiano after more than 400 mm of rain fell in a few hours.pic.twitter.com/9g1gEyCZnV

— Wanted in Rome (@wantedinrome) September 16, 2022

To άρθρο Νεκρή μητέρα με τα δύο παιδιά της στην Ιταλία - Παρασύρθηκαν από χείμαρρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρή, Ιταλία - Παρασύρθηκαν,nekri, italia - parasyrthikan