Νεκρή μαζί με την γιαγιά της η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν από τον φονικό σεισμό της Τουρκίας

17:22 12/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Τουρκία και Συρία ξεπέρασαν τους 33.000 νεκρούς,από τον φονικό σεισμό, ανάμεσά τους και αρκετά άτομα του αθλητισμού. Η 30χρονη μπασκετμπολίστρια, Νιλάι Αϊντογκάν εντοπίστηκε νεκρή κάτω από τα συντρίμμια.

Όπως έγινε γνωστό από τα τουρκικά ΜΜΕ, η 30χρονη μπασκετμπολίστρια, Νιλάι Αϊντογκάν, ανασύρθηκε νεκρή μέσα από τα χαλάσματα στην πόλη Μαλάτια.

Στην συγκεκριμένη πόλη έμενε η γιαγιά της, την οποία και είχε επισκεφθεί (σ.σ. ανασύρθηκε και η δική της σορός).

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, με μια λιτή ανακοίνωση. Η Νιλάι Αϊντογκάν ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα 3Χ3 της χώρας της.

Την επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Χέντο Τούρκογλου: «Δυστυχώς λάβαμε την είδηση του θανάτου της αθλήτριας της εθνική μας μπάσκετ, Νιλάι Αϊντογκάν, η οποία βρέθηκε κάτω από τα ερείπια στη Μαλάτια μετά τον καταστροφικό σεισμό. Ο Θεός να την ελεήσει , τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της και τους οικείους της».

Deprem felaketinin ardından Malatya’da enkaz altında kalan milli basketbolcumuz Nilay Aydoğan’ın maalesef vefat haberini aldık. Kıymetli sporcumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dilerim. pic.twitter.com/xfpmyfZvWA

— Hidayet Türkoğlu (@hidoturkoglu15) February 12, 2023

To άρθρο Νεκρή μαζί με την γιαγιά της η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν από τον φονικό σεισμό της Τουρκίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα