Μυστήριο στην Αρκίτσα: Καμένο πτώμα βρέθηκε σε χωράφι με ελαιόδεντρα

17:36 9/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Το πρωί του Σαββάτου ένας αγρότης πήγε στο κτήμα του με τις ελιές, που βρίσκεται κοντά στον κόμβο της εθνικής οδού, στο ύψος της Αρκίτσας.

Σύμφωνα με τo LamiaReport, ο άνθρωπος είχε ένα μήνα να πάει στο συγκεκριμένο ελαιοπερίβολο και όταν έφτασε εκεί, βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το πτώμα είχε εγκαύματα σε όλο το σώμα (ήταν σχεδόν απανθρακωμένο), ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένο, πιθανότατα από άγρια ζώα.

Στο σημείο βρέθηκε

μια τραγιάσκα, που μάλλον ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια.

Τον τόπο που βρέθηκε η σωρός εκτός από το εγκληματολογικό και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, πήγες και ιατροδικαστής από την Υπηρεσία της Λαμίας και αυτοψία στο χώρο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου σήμερα Δευτέρα οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία; Και αν πρόκειται για έγκλημα, μήπως έγινε αλλού και η σορός μεταφέρθηκε μετά εκεί; Ποια είναι η ταυτότητα του θύματος;

 

To άρθρο Μυστήριο στην Αρκίτσα: Καμένο πτώμα βρέθηκε σε χωράφι με ελαιόδεντρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα