Survivor All Star: Θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση;

17:01 9/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το Survivor All Star και ήδη από τον Άγιο Δομίνικο «έρχονται» οι πληροφορίες για την πρώτη αποχώρηση. Γιατί ακούγεται το όνομα της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Η φήμη για την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star «έσκασε» σαν… βόμβα λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ. Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά, πρόσθεσε την εκτίμησή της για

δυο… υποψήφιες: την Κατερίνα Δαλάκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στο ρεπορτάζ είχε αναφερθεί, άλλωστε, ότι η αποχώρηση από το Survivor All Star αφορούσε γυναίκα και θα γίνει για λόγους υγείας, αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

Έχει συμβεί κάτι που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της, είπε δημοσιογράφος, Νίκος Παρτσώλης, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (09.01.2023), στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτός που αποκάλυψε το όνομα της παίκτριας. Όπως είπε ο παρουσιαστής, από το Survivor All Star αποχωρεί αυτή την εβδομάδα οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Εκτιμάται ότι την αποχώρηση θα τη δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (11.01.2023).

Έως τότε, απόψε, έχει δεύτερο αγώνα ασυλίας και αν οι Μαχητές χάσουν ξανά, θα πρέπει, μετά τον Περικλή Κονδυλάτο, να βγάλουν άλλους δυο υποψήφιους.

To άρθρο Survivor All Star: Θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα