Μυλοπόταμος Ρεθύμνου: «Ο γιος σου ξύπνησε και σε περιμένει» – Η χήρα του 22χρονου ξεσπάει για το έγκλημα

09:22 13/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Οργή, πόνος και θλίψη στο Ρέθυμνο και ολόκληρη την Κρήτη, για το έγκλημα που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο πατέρα. Ο Μυλοπόταμος παραμένει στα μαύρα. Η δολοφονία του νιόπαντρου πατέρα συγκλονίζει…

Τα βλέμματα στο Ρέθυμνο, μετά το έγκλημα και τη στυγερή δολοφονία του 22χρονου πατέρα, πέφτουν στη σύζυγο και το παιδί του, που δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει. Ο Μυλοπόταμος παραμένει ανάστατος όπως και ολόκληρη η Κρήτη.

4 σφαίρες στοίχισαν μια ανθρώπινη ζωή και άπλωσαν ένα πέπλο πόνου και θλίψης. Τραγική φιγούρα η γυναίκα που πριν από ένα μήνα τον έκανε πατέρα. Καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να βρει τη δύναμη για να μεγαλώσει τον γιο της. Το τελευταίο της μήνυμα είναι σπαρακτικό.

«Πού είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου; Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες και τον είχες δίπλα σου συνεχώς. Τώρα πού είσαι, δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου… ήσουν το στήριγμά μου».

Το άγριο φονικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα (12-06-2022) όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Ο δράστης φέρεται να τον πυρποβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται από χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο αντεκδίκησης.
Ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους. Δείτε τις εικόνες με τον αδικοχαμένο πατέρα…

 

To άρθρο Μυλοπόταμος Ρεθύμνου: «Ο γιος σου ξύπνησε και σε περιμένει» – Η χήρα του 22χρονου ξεσπάει για το έγκλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυλοπόταμος Ρεθύμνου, 22χρονου,mylopotamos rethymnou, 22chronou