Μύδροι Τραμπ κατά Μπάιντεν - «Οι κατηγορίες σου άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας, πρόσεχε τι εύχεσαι»

17:15 10/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ομοβροντίες εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του Τζο Μπάιντεν με αφορμή τις δικαστικές διώξεις κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας χθες το βράδυ (9.12.2023) στο πολυτελές εστιατόριο της Νέας Υόρκης «Cipriani Wall Street» σε εκδήλωση των ρεπουμπλικάνων, που χρηματοδοτήθηκε από το New York Young Republican Club, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Τζο Μπάιντεν.

Ο πρώην

πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί ότι ο νυν πρόεδρος της χώρας είναι υπεύθυνος για τις διώξεις εναντίον του και έριξε βολές κατά ριπάς προς την πλευρά του.

«Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και αυτό δεν θα αφήσει τη χώρα μας να είναι η ίδια. Το μόνο που μπορώ να πω στον Τζο Μπάιντεν είναι να είναι πολύ προσεκτικός σχετικά με αυτά που εύχεται, αλλά αυτό που έχει ήδη κάνει είναι απαίσιο», είπε ο Ντόνλαντ Τραμπ στην χθεσινή εκδήλωση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας μπροστά σε περίπου 1.000 καλεσμένους πρόσθεσε για τον Τζο Μπάιντεν: «Είμαι κατηγορούμενος εξαιτίας σου. Αυτές είναι κατηγορίες του Μπάιντεν κατά του πολιτικού του αντιπάλου».

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αντιμετωπίζει 91 συνολικά κατηγορίες για κακουργήματα από τέσσερις διαφορετικές πολιτειακές και ομοσπονδιακές έρευνες γεγονός για το οποίο – σύμφωνα με την New York Post –  καυχιόταν συνεχώς.

«Κατηγορήθηκα και ανέβηκαν τα ποσοστά μου»

«Είμαι ο πρώτος που κατηγορήθηκε και τα ποσοστά του σε δημοσκοπήσεις ανέβηκαν», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ και συνέκρινε τον εαυτό του με τον διαβόητο γκάνγκστερ Αλ Καπόνε, στην προσπάθειά του να κάνει ένα αστείο.

Ο Ντόνλαντ Τραμπ έκανε αναφορά και στις επικείμενες εκλογές. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε να κερδίσει τις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, αλλά να πάρει και τον Λευκό Οίκο στις προεδρικές εκλογές του 2024. «Θα πάρουμε τη Νέα Υόρκη», φώναξε καταχειροκροτούμενος από το κοινό του.

«Πιστεύω έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία, με χιλιάδες ανθρώπους να ζουν στα πεζοδρόμια και στους δρόμους και με παράνομους να εισβάλλουν στην πόλη και την πολιτεία μας όπως κανείς δεν φανταζόταν».

Επίσης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων, όπως στον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, τη Νίκι Χέιλι και τη Λετίθια Τζέιμς.

Τα εισιτήρια στην εκδήλωση… κόστιζαν μια περιουσία, καθώς έφταναν τα 700 δολάρια.

To άρθρο Μύδροι Τραμπ κατά Μπάιντεν - «Οι κατηγορίες σου άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας, πρόσεχε τι εύχεσαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μύδροι Τραμπ, Μπάιντεν - Οι, Πανδώρας,mydroi trab, bainten - oi, pandoras