Μοτοπορεία στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 23χρονου Ιάσονα (video)

20:12 19/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Μοτοπορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης έκαναν νωρίτερα με τις μοτοσυκλέτες τους, για το θάνατο του 23χρονου Ιάσονα, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης και άτομα του αναρχικού χώρου.

Σύμφωνα με το Grtimes, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 100 μηχανάκια. Ξεκίνησε από τη Βενιζέλου

με τους διαμαρτυρόμενους να κάνουν αρχικά στάση συμβολικά στο ΑΤ της οδού Δωδεκανήσου και έπειτα στον Λευκό Πύργο όπου άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα. Η πορεία ολοκληρώθηκε με επιστροφή στην αφετηρία της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στις 17:00 έγινε συγκέντρωση μπροστά στο Άγαλμα Βενιζέλου με μηνύματα «ενάντια στο κουκούλωμα και την αποσιώπηση» και αιτήματα την άμεση απόδοση ευθυνών έτσι ώστε «να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι και αυτοί που τους καλύπτουν», εις μνήμην του δικυκλιστή που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή.

Click4More: Θρήνος στην κηδεία του Ιάσονα που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Βουλή

Θυμίζουμε ότι, ο 23χρονος Ιάσονας από την πρώτη στιγμή του τροχαίου έξω από τη Βουλή, είχε κριθεί κλινικά νεκρός. Η οικογένειά του απoφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, έτσι ώστε να πάρουν ζωή άλλοι άνθρωποι μέσα από τον Ιάσονα.

 

To άρθρο Μοτοπορεία στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 23χρονου Ιάσονα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα