Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Το γκρέμισμα δεν το γνωρίζεις ως Μηχανικός αλλά ως πρωθυπουργός

15:28 9/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Με επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις στην Βουλή.

«Είπατε σε μια αποστροφή του λόγου σας αναφερόμενος στο Ελληνικό ότι ξέρετε από γκρέμισμα ως Μηχανικός. Θα σας πω ότι το γκρέμισμα το ξέρετε ως πρωθυπουργός», του

είπε.

Όσον αφορά στην οικονομία ο πρωθυπουργός είπε ότι η ύφεση την οποία βάφτισε ο κ. Τσίπρας «ύφεση Μητσοτάκη» είναι παγκόσμια και είναι απόρροια του κορονοϊού. Όταν λοιπόν θα έρθει η ανάκαμψη θα την βαφτίσετε «ανάκαμψη Μητσοτάκη;», διερωτήθηκε.

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στην αποστροφή του ότι αισθάνεται τυχερός που γεννήθηκε το 1974 και απόλαυσε τις μεγάλες κατακτήσεις της Μεταπολίτευσης είπε: «εσείς τα λέτε αυτά που κάνατε καριέρα λοιδορώντας τα δυο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα; Που έχετε χρησιμοποιήσει τους χειρότερους χαρακτηρισμούς για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Που μας κρεμάσατε όλους στα μανταλάκια;

Δείτε την δευτερολογία του πρωθυπουργού

 

Δείτε ζωντανά την δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα

 

To άρθρο Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Το γκρέμισμα δεν το γνωρίζεις ως Μηχανικός αλλά ως πρωθυπουργός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα