Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Μιλάς εσύ για Μεταπολίτευση που έκανες καριέρα λοιδορώντας μας;»

15:46 9/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Με επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις στην Βουλή.

«Είπατε σε μια αποστροφή του λόγου σας αναφερόμενος στο Ελληνικό ότι ξέρετε από γκρέμισμα ως Μηχανικός. Θα σας πω ότι το γκρέμισμα το ξέρετε ως πρωθυπουργός», του είπε.

Click4More

Μητσοτάκης: Να μη μιλούν για καταστολή αυτοί που εξύφαιναν μηχανορραφίες στα υπόγεια των «μαγαζιών» τους

Όσον αφορά στην οικονομία ο πρωθυπουργός είπε ότι η ύφεση την οποία βάφτισε ο κ. Τσίπρας «ύφεση Μητσοτάκη» είναι παγκόσμια και είναι απόρροια του κορονοϊού. Όταν λοιπόν θα έρθει η ανάκαμψη θα την βαφτίσετε «ανάκαμψη Μητσοτάκη;», διερωτήθηκε.

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στην αποστροφή του ότι αισθάνεται τυχερός που γεννήθηκε το 1974 και απόλαυσε τις μεγάλες κατακτήσεις της Μεταπολίτευσης είπε: «εσείς τα λέτε αυτά που κάνατε καριέρα λοιδορώντας τα δυο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα; Που έχετε χρησιμοποιήσει τους χειρότερους χαρακτηρισμούς για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Που μας κρεμάσατε όλους στα μανταλάκια;

Δείτε την δευτερολογία του πρωθυπουργού

 

Δείτε την δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα

 

Δείτε την τριτολογία του πρωθυπουργού

 

To άρθρο Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Μιλάς εσύ για Μεταπολίτευση που έκανες καριέρα λοιδορώντας μας;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα