Μινέττα Ασφαλιστική: Σε ανοδική πορεία τα ασφαλιστήρια – Ξεχώρισαν οι κλάδοι Πυρός και Υγείας

16:13 23/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Την ανοδική της πορεία συνέχισε το 2021 η Ασφαλιστική Μινέττα, πετυχαίνοντας αύξηση της παραγωγής 10% στον κλάδο Πυρός και 31% αύξηση παραγωγής στον κλάδο Υγείας σε σχέση με το 2020. Την προηγούμενη χρονιά οι αποζημιώσει ξεπέρασαν τα 24 εκατ. ευρώ και η συνολική παραγωγή τα 61 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Εταιρία σημείωσε συνολική παραγωγή 61 εκ. ευρώ, πετυχαίνοντας αύξηση παραγωγής σε όλες τις γραμμές λειτουργίας της. Η σημαντικότερη ανάπτυξη σημειώθηκε στον κλάδο Πυρός, με το ποσοστό αύξησης σε σχέση με το 2020 να ξεπερνάει  το

10% και στον κλάδο Υγείας όπου το ποσοστό αύξησης ανήλθε στο 31%.

Παράλληλα, η Μινέττα Ασφαλιστική κατέβαλε στους ασφαλισμένους για το έτος 2021, αποζημιώσεις που ξεπέρασαν τα 24 εκ. ευρώ, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητά της τη δίκαιη και άμεση αποζημίωση.

Σε ότι αφορά την στρατηγική της σε νέα προϊόντα, το 2021 η εταιρεία προχώρησε σε περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας της, με προϊόντα που αφορούν τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα, καθώς και κατοικίες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης αλλά και ενοικιαζόμενες κατοικίες τύπου bnb.

To άρθρο Μινέττα Ασφαλιστική: Σε ανοδική πορεία τα ασφαλιστήρια – Ξεχώρισαν οι κλάδοι Πυρός και Υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα