Μίκης Θεοδωράκης - Ο αθλητικός κόσμος λέει «αντίο» στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη: «Κέρδισε το προνόμιο της "Αθανασίας"»

12:35 2/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Η είδηση του θανάτου του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη βύθισε στη θλίψη και τον ελληνικό αθλητισμό. Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των ομάδων.

Ένας “μεγάλος” Έλληνας έφυγε από τη ζωή. Ο Μίκης Θεοδωράκης “αποχαιρέτησε” την Ελλάδα στα 96 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο σε πολιτισμό αλλά και πολιτική.

Ο αθλητικός

χώρος θέλησε να πει το δικό του “αντίο” στον Μίκη Θεοδωράκη. Οι “μεγάλες” ΠΑΕ αλλά και ΚΑΕ έκαναν σχετικές αναρτήσεις, κάνοντας -φυσικά- αναφορά για το έργο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη.

 

Η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη. Ένας μεγάλος Έλληνας έφυγε από τη ζωή.
Η μουσική, το έργο, τα λόγια και οι πράξεις του δεν θα λησμονηθούν ποτέ. Θα αποτελούν έναν αιώνιο φωτεινό φάρο για τον ελληνισμό.
Καλό ταξίδι, Μίκη #PAOFC #MikisTheodorakis pic.twitter.com/tt32GC4Z3A

Panathinaikos F.C. (@paofc_) September 2, 2021

 

Έφυγε με το προνόμιο της «Αθανασίας», που κέρδισε με την τέχνη και τη δράση του! Καλό ταξίδι Μίκη! pic.twitter.com/ryvbBnHUYh

PAOK FC (@PAOK_FC) September 2, 2021

 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του ανυπέρβλητου Μίκη Θεοδωράκη. Σπουδαίοι Έλληνες όπως εκείνος μένουν για πάντα κοντά μας μέσα από την αυθεντικότητα και τη διαχρονικότητα των έργων τους. Καλό ταξίδι Μίκη Θεοδωράκη. pic.twitter.com/DAZQLsdkZs

Panathinaikos BC (@paobcgr) September 2, 2021

 

 

To άρθρο Μίκης Θεοδωράκης - Ο αθλητικός κόσμος λέει «αντίο» στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη: «Κέρδισε το προνόμιο της "Αθανασίας"» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα