Μετακόμιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ALPHA

16:01 27/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Προσπάθεια… ανάκαμψης κάνουν στον ALPHA μήπως η καθημερινή εκπομπή Pop Up πάει επιτέλους… Up στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές καθημερινά στη μία το μεσημέρι, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελεονώρα Μελέτη.

Για το λόγο αυτό μάλιστα η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε να μετακομίσει το καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και έτσι θα ξεκινά αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, δηλαδή στις τρεις το μεσημέρι. Αντίθετα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου θα συνεχίσει να μεταδίδεται στη μία.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού «Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο  Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο κάνουν Pop Up καθημερινά στις 13:00.

Καθημερινά, από τις 08:00 το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα του Happy Day μας φτιάχνει την ημέρα. Στις 11:00 είναι Ώρα για Μελέτη με την Ελεονώρα Μελέτη, που με τη σειρά της δίνει τη σκυτάλη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up στις 13:00 το μεσημέρι.

Το καθημερινό Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων με την Έφη Αλεβίζου, αντίστοιχα, θα ξεκινάει  πλέον στις 15:00.

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Μαρία Νικόλτσιου συνεχίζει να μας ενημερώνει στις 13:00 στο Alpha News».

Από την ερχόμενη βδομάδα λοιπόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται νωρίτερα στον αέρα προσπαθώντας η εκπομπή της PopUp να… δικαιολογήσει τον τίτλο της… και να μην συνεχίσει την πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης…!

To άρθρο Μετακόμιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ALPHA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα