Κρούσμα κορονοϊού στο Just The 2 Of Us

14:53 27/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Θετικό για COVID-19 βγήκε το τεστ σε εργαζόμενο του διαγωνιστικού σόου τραγουδιού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στους τακτικούς έλεγχους που κάνει η εταιρεία Barking Well Media εντοπίστηκε εργαζόμενος θετικός στον κορονοϊό. Να σημειωθεί ότι πριν από το 2ο live του προηγούμενου Σαββάτου όλα τα τεστ

είχαν βγει αρνητικά. Σήμερα όμως, κατά τον συνήθη έλεγχο που γίνεται από την εταιρεία παραγωγής εντοπίστηκε κρούσμα σε εργαζόμενο που την προηγούμενη βδομάδα ήταν αρνητικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου κανένα άλλο τεστ που έχει γίνει έως τώρα στους εργαζομένους του διαγωνιστικού σόου τραγουδιού δεν έχει βγει θετικό. Ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα και αν δεν υπάρχει άλλο κρούσμα θα επαναληφθεί την Παρασκευή το πρωί. Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αυτή τη στιγμή γίνεται σύσκεψη στη Barking Well Media με τον Νίκο Κοκλώνη να επιθυμεί να μην βγει στον αέρα το live αυτού του Σαββάτου θέλοντας να τηρήσει τους απαραίτητους κανόνες προφύλαξης για τους εργαζομένους του και να αποτρέψει ενδεχόμενη εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Νίκος Κοκλώνης, σε κείμενο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram, έγραψε: «Κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου για τον COVID-19 που γίνεται 2 φορές την εβδομάδα στο σύνολο των συντελεστών και συμμετεχόντων του Just The 2 Of Us, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, μέλος της ομάδας βρέθηκε σήμερα θετικό στον κορονοϊό.

Ήδη από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 85 τεστ σε συνεργάτες του Just The 2 Of Us και μέχρι στιγμής όλα είναι αρνητικά, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στο σύνολο των συντελεστών.

Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτοκόλλα του Υπουργείου Υγείας, όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες στο σόου μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 ημέρες. Έτσι το Live αυτού του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας, οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Για την Barking Well αλλά και εμένα προσωπικά η #1 προτεραιότητα είναι η υγεία των συνεργατών μας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και εύχομαι σύντομα να είμαστε πάλι κοντά σας».

To άρθρο Κρούσμα κορονοϊού στο Just The 2 Of Us δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα