Μέσα στην βαλίτσα βρήκαν ωμό κοτόπουλο και μέσα στο κοτόπουλο ένα όπλο - Ο απρόσμενος έλεγχος σε αεροδρόμιο της Φλόριντα!

10:13 15/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Οι υπάλληλοι ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Φλόριντα, έλεγξαν την βαλίτσα ενός επιβάτη και το περιεχόμενο ήταν σίγουρα ό,τι πιο απρόσμενο έχουν αντικρίσει. Μέσα στη βαλίτσα βρήκαν ένα ωμό κοτόπουλο και μέσα στο κοτόπουλο βρήκαν κρυμμένο ένα… όπλο!

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών δημοσίευσε φωτογραφίες του όπλου και του κοτόπουλου στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Στην ανάρτηση δεν αναφερόταν κάτι σχετικά με τον ταξιδιώτη με το όπλο, ούτε εάν ακολούθησαν συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Φλόριντα.

Όπως αναφέρει το AP οι κανόνες τους αεροδρομίου επιτρέπουν το φρέσκο κρέας, τα θαλασσινά και άλλα μη υγρά τρόφιμα τόσο στις χειραποσκευές όσο και στις ελεγχόμενες αποσκευές, αρκεί να είναι συσκευασμένα σε πάγο. Τα όπλα επιτρέπεται να μεταφέρονται σε παραδοτέες αποσκευές, αλλά πρέπει πρώτα να δηλώνονται στο γκισέ εισιτηρίων και να είναι τοποθετημένα σε ειδική θήκη μεταφοράς.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Travel Tips & Dad Joke Hits (@tsa)

To άρθρο Μέσα στην βαλίτσα βρήκαν ωμό κοτόπουλο και μέσα στο κοτόπουλο ένα όπλο - Ο απρόσμενος έλεγχος σε αεροδρόμιο της Φλόριντα! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέσα, Φλόριντα,mesa, florinta