Σύρος: Η διαβασμένη Ιταλίδα για την Ελληνίδα πεθερά και η πρώτη επαφή στο πατρικό του συντρόφου της

09:22 15/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Ιταλίδα αποφάσισε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της. Η Σύρος αρχίζει να την γνωρίζει, με την ίδια να περιγράφει με το δικό της ξεχωριστό στιλ, όλα όσα της συνέβησαν τους τελευταίους μήνες…

Μια όμορφη ιστορία αγάπης μοιράστηκε η Ιταλίδα που άφησε την πατρίδα της για τον έρωτα και τον άντρα της καρδιάς της. Έναν Έλληνα που όπως είπε γνώρισε στο Μιλάνο και σε χρόνο ρεκόρ, αποφάσισε να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα. Χωρίς να γνωρίζονται πολύ και χωρίς καν να μιλούν

την ίδια γλώσσα, ώστε όλα να γίνονται πιο εύκολα.

Η εκπομπή του Open «Εμείς» βρέθηκε με την Ιταλίδα στο νησί της Σύρου και η ίδια διηγείται την δική της ιστορία. Το πρώτο που ρώτησε και έμαθε, είναι πως στη χώρα μας, το πρόσωπο κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση είναι η πεθερά. «Ρώτησα, έμαθα και έτσι οι πρώτες φράσεις που έμαθα είχαν να κάνουν με εκείνη: «γεια σας ο Σπύρος είναι στο μπάνιο» λέει η Ιταλίδα που δείχνει να το απολαμβάνει.

«Τη μέρα που με υποδέχτηκαν έφτιαξαν αρνί, αλλά εγώ δεν το τρώω. Μου έφτιαξαν γεμιστά και όλα πηγαίνουν όμορφα. Ο πατέρας μου, δεν είδε με καλό μάτι τα όσα έκανα και την απόφασή μου. Εγώ όμως αισθάνομαι δικαιωμένη και περνάμε υπέροχα. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα που αρέσει και στους δυο μας.»

To άρθρο Σύρος: Η διαβασμένη Ιταλίδα για την Ελληνίδα πεθερά και η πρώτη επαφή στο πατρικό του συντρόφου της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα