Με αθλητικά ρούχα και γυαλιά ο Κασσελάκης έτρεξε μαζί με τον Τάιλερ 5 χιλιόμετρα στο «Spetses mini Marathon»

11:11 1/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Τερμάτισαν στον αγώνα δρόμου «Spetses mini Marathon» ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ, καλύπτοντας πέντε χιλιόμετρα σε περίπου 25 λεπτά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις Σπέτσες, όπου διαθέτει και σπίτι, από την Πέμπτη (28.09.23), ενώ χθες, Σάββατο (30.09.23) επιδόθηκε σε γυμναστικές ασκήσεις προετοιμασίας για τον αγώνα.

Ο Στέφανος

Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου «Spetses mini Marathon» των 5 χιλιομέτρων στις Σπέτσες. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 09:30. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τράβηξε τα βλέμματα, φορώντας αθλητικά ρούχα και γυαλιά ηλίου.

Ωστόσο, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Δεν τερμάτισε πρώτος, αλλά έδειχνε χαρούμενος και χαλαρός, φορώντας το μετάλλιό του. 

Σημειώνεται πως Το Spetses mini Marathon είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά.

 

Μετά το αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες, ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Κύπρο, το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου.

 



 

To άρθρο Με αθλητικά ρούχα και γυαλιά ο Κασσελάκης έτρεξε μαζί με τον Τάιλερ 5 χιλιόμετρα στο «Spetses mini Marathon» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα