Μαυροκεφαλίδης για το πανό των οπαδών του Ιωνικού για τα Τέμπη: «Όφειλα να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα»

11:06 6/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στήριξε την κίνηση των οπαδών του Ιωνικού Νικαίας, με το πανό που εμφάνισαν για την τραγωδία στα Τέμπη -στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, για την Basket League– και ανέφερε ότι ήταν κάτι που αισθάνθηκε πως έπρεπε να κάνει ως ελάχιστη ένδειξη πένθους.

Παρά τις ενστάσεις των διαιτητών του αγώνα, Ιωνικός Νικαίας – ΑΕΚ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

παρότρυνε τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην κατεβάσουν το πανό που ανέβασαν, με μήνυμα για την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη.

Δυο 24ωρα μετά, ο έμπειρος σέντερ του Ιωνικού Νικαίας τόνισε ότι όφειλε ως άνθρωπος να στηρίξει την κίνηση των οπαδών της ομάδας, ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος.

«Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω αυτήν την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους», πόσταρε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στα social media.

To άρθρο Μαυροκεφαλίδης για το πανό των οπαδών του Ιωνικού για τα Τέμπη: «Όφειλα να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαυροκεφαλίδης, Ιωνικού, Τέμπη, Όφειλα,mavrokefalidis, ionikou, tebi, ofeila