Τι ζητούν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Πήραν νέα προθεσμία

11:26 12/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε και το κουβάρι στην υπόθεση θρίλερ ξετυλίγεται ακόμα περισσότερο. Οι δύο νέοι κατηγορούμενοι στο έγκλημα ζήτησαν και πήραν προθεσμία…

Ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα απαγωγής, δολοφονήθηκε αλλά η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ. Το έγκλημα έχει επανέλθει ψηλά στην επικαιρότητα μετά τις δύο νέες συλλήψεις που έγιναν στις αρχές της εβδομάδας. Πρόκειται για δύο άτομα που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για τη δολοφονία και την εξαφάνιση του πτώματος. Φέρονται να είχαν ανοιχτή γραμμή με τον «εγκέφαλο» της οργάνωσης και να ανέλαβαν να εξαφανίσουν το πτώμα του αδικοχαμένου νεαρού.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου έλαβαν νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο το πρωί Σάββατο 13 Μαϊου του 2023. Δια των πληρεξούσιων δικηγόρων τους κατέθεσαν αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας με το σκεπτικό πως δεν υπάρχουν στη δικογραφία επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος τους. Η αίτηση θα εξεταστεί από το συμβούλιο πλημμελειοδικών της Αθήνας και λόγω αυτού έλαβαν την προθεσμία. 

Μιλώντας στις αρχές της εβδομάδας στο newsit.gr, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ανέφερε πως είχε δει τους συλληφθέντες στα δικαστήρια. «Τους είχα δει και στα δικαστήρια. Ήταν μες την υπόθεση όλοι αυτοί» λέει στο η μητέρα που δεν έχει σταματήσει να ζητάει απαντήσεις για το άδικο τέλος του παιδιού της, που δολοφονήθηκε πριν από 11 χρόνια και η σορός του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα.

«Είμαι πολύ συγχυσμένη, πολύ στεναχωρημένη. Η συγκίνηση αυτή και η ψυχική κατάσταση δεν με αφήνουν να ηρεμήσω. Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους» μας είχε αναφέρει.

Για τους δύο συλληφθέντες είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του σκοτεινού εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκείνοι που έκαναν υποτιθέμενο ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, ενώ στην πραγματικότητα, τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Live News το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης, που συζητήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια. Ορισμένα από τα όσα έγιναν από τη μέρα που ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε.

Τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με το anikolouli.gr αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση.

To άρθρο Τι ζητούν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Πήραν νέα προθεσμία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα