Athens Street Food Festival 2023: Δεύτερο τριήμερο γεμάτο γεύσεις στο Γκάζι

10:24 12/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ξεκινάει το δεύτερο τριήμερο του Athens Street Food Festival! Από σήμερα (12.05.2023) και όλο το Σαββατοκύριακο, οι foodies της Αθήνας θα ξαναβρεθούν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας για να δοκιμάσουν αμέτρητες και εξαιρετικές επιλογές “φαγητού του δρόμου” από όλον τον Γαλαξία!

Ήδη, κατά το πρώτο τριήμερο του Μαΐου,

χιλιάδες επισκέπτες (και πολλοί τουρίστες που βρίσκονται στην Αθύνα) κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο γνωστό σημείο, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι και δοκίμασαν τις πολλές γευστικές εκπλήξεις από τα δεκάδες καταστήματα του φετινού Athens Street Food Festival.

Οι γευστικές επιλογές του φετινού Athens Street Food Festival είναι πάρα πολλές, ενώ η πρωτοτυπία των συνταγών και η ποιότητα του φαγητού είναι εξαιρετική. Πολλές οι αποκλειστικότητες, πολλά τα pop-up καταστήματα και πολλές vegan και vegetarian προτάσεις.

Οι συνταγές εκπροσωπούν κάθε γωνιά του πλανήτη, από τα tacos ως τα bao, από τα burgers ως το hot-dog με γαρδούμπα, από την pizza ως το κορεάτικο κεμπάπ και τα fish’n’chips. Όρεξη να έχεις και θα χορτάσεις και θα ξαναέρθεις!

Από το 2016 ως σήμερα, το Athens Street Food Festival είναι το κορυφαίο σημείο αναφοράς της εντυπωσιακής άνθισης του καινούργιου “φαγητού του δρόμου” της Ελλάδας.

Eίναι πια μια αθηναϊκή παράδοση: κάθε Μάϊος είναι μήνας Athens Street Food Festival και όλα τα τριήμερα του Μαΐου (12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28 Μαΐου), το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι είναι το “the place to be” για όποιον θέλει να απολαύσει το φαγητό και την ατμόσφαιρα της μεγαλύτερης γιορτής της πόλης.

Φυσικά, την γιορτινή ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνει πάντα η μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ κάθε βράδυ γίνονται parties με αγαπημένους DJs για να απολαύσετε το ποτό και το κοκτέιλ σας!

Φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει και online προπώληση εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 17:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 01:00
Κυριακή 12:00 – 00:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

3 ευρώ

Πληροφορίες: www.athensstreetfoodfestival.gr.

To άρθρο Athens Street Food Festival 2023: Δεύτερο τριήμερο γεμάτο γεύσεις στο Γκάζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Athens Street Food Festival 2023, Δεύτερο, Γκάζι,Athens Street Food Festival 2023, deftero, gkazi