Μαρία Σάκκαρη – Ντάρια Σαβίλ 2-0: Άνετη πρόκριση για την Ελληνίδα στο Βερολίνο

20:00 15/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Ντάρια Σαβίλ στο τουρνουά του Βερολίνου, νίκησε με 2-0 σετ (6-1, 7-5) και προκρίθηκε άνετα στον τρίτο γύρο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε… περίπατο στο πρώτο σετ και πήρε το δεύτερο πριν το τάι μπρέικ, παρά την αντίσταση που προέβαλε η Αυστραλή, Νο104 στον κόσμο, η οποία και βρίσκεται σε άνοδο την τελευταία χρονιά.

Το παιχνίδι

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε πολύ

δυνατά στο ματς και χωρίς να “απειληθεί” καθόλου στο σερβίς της, έκανε η ίδια μπρέικ στην πρώτη της ευκαιρία στο τέταρτο γκέιμ, παίρνοντας το προβάδισμα με 3-1. Συνέχισε μάλιστα στον ίδιο ρυθμό και με δεύτερο δικό της μπρέικ, έκλεισε το πρώτο σετ με 6-1 για το 1-0 στο ματς.

SAKKATTACK @mariasakkari | #bett1open pic.twitter.com/Tygvso7wes

wta (@WTA) June 15, 2022

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρήκε πρώτη μπρέικ και στο δεύτερο σετ, αλλά η Σαβίλ αντέδρασε αυτή τη φορά και με δικό της μπρέικ ισοφάρισε σε 3-3. Αμέσως μετά δε, “έσβησε” μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη, με ένα απίθανο αβίαστο λάθος της Ελληνίδας στο φιλέ και πήρε το προβάδισμα με 4-3.

down. the. line @Daria_gav | #bett1open pic.twitter.com/7Z3F2kaJuu

wta (@WTA) June 15, 2022

Το Νο6 του κόσμου όμως, διατήρησε την ψυχραιμία της και έκανε το μπρέικ λίγο αργότερα για να προηγηθεί με 6-5 και να σερβίρει για τη νίκη. Έκλεισε έτσι το σετ με 7-5 και έκανε το 2-0 στο ματς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη – Ντάρια Σαβίλ 2-0: Άνετη πρόκριση για την Ελληνίδα στο Βερολίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα