Ιγκόρ Ντενίσοφ κατά Ρωσίας: «Μπορεί να με σκοτώσουν αλλά η εισβολή είναι καταστροφική για τη χώρα»

19:15 15/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο επί χρόνια αρχηγός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ιγκόρ Ντενίσοφ, αλλά και της εθνικής Ρωσίας, έγινε ένας από τους λίγους Ρώσους αθλητές που παίρνουν ξεκάθαρη θέση κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής έδωσε μεγάλη συνέντευξη στο Nobel και αναφέρθηκε στην εισβολή στα ουκρανικά εδάφη, χαρακτηρίζοντάς την “καταστροφική” και για τη χώρα του.

“Όλα όσα συμβαίνουν είναι καταστροφικά. Είναι τρομακτικά. Δεν ξέρω αν θα με βάλουν φυλακή ή αν θα με σκοτώσουν για αυτό,

αλλά τα λέω όπως είναι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιγκόρ Ντενίσοφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί αρκετές φόρες, τόσο κόντρα σε ελληνικές ομάδες, όσο και στην Εθνική Ελλάδας, με την αντίστοιχη της Ρωσίας.

Igor Denisov, the former captain of Russia’s football team has spoken out against the war. “These events are catastrophic. It’s horrific. I am not sure if I will be jailed or killed for this, but I am saying it as it is”https://t.co/C0THoYbHRG

— Pjotr Sauer (@PjotrSauer) June 15, 2022

To άρθρο Ιγκόρ Ντενίσοφ κατά Ρωσίας: «Μπορεί να με σκοτώσουν αλλά η εισβολή είναι καταστροφική για τη χώρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα