Μαρία Αντωνά για Μπέττυ Μαγγίρα – Ήταν μια τηλεοπτική παρεξήγηση

15:16 28/9/2023 - Πηγή: NewsIt

“Το ότι σήμερα δεν είμαστε μαζί δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είμαστε αύριο ή ότι δεν ήμασταν χθες. Έτσι είναι οι σχέσεις” ξεκαθάρισε η Μαρία Αντωνά.

Σε δηλώσεις της στο Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου η Μαρία Αντωνά μίλησε για το γεγονός πως δεν ήταν στο τρέιλερ του Open για τη νέα σεζόν και την παρεξήγηση με την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία τελικά λύθηκε.

“Ήταν χορευτικό το τρέιλερ.

Ποιος ξέρει; Δεν ξέρουμε κι είμαστε σε μία φάση αναμονής. Δεν έχω κάποια ενημέρωση σχετική, ήταν πολύ ωραίο το τρέιλερ. Μου άρεσε πολύ.

Χάρηκα πολύ για την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη, νομίζω ότι είναι ένα πολύ ευχάριστο πρόσωπο και η τηλεόραση έχει ανάγκη από λίγο χαμόγελο και ανθρώπους που μπορούν να δώσουν λίγη χαρά. Μπορείς να πεις ότι η Κατερίνα μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θα πεις ότι είναι ο θηλυκός Μουτσινάς” ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

 

“Η τηλεόραση δεν έχει προλάβει να μου λείψει. Μιλήσαμε και χθες με την Μπέττυ Μαγγίρα για αρκετή ώρα. Ανταλλάξαμε αγάπες και πολλά φιλιά και πολύ σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί να πιούμε το καφεδάκι μας.

Ήταν μια τηλεοπτική παρεξήγηση και ότι κάτι είπε κάποιος άνθρωπος και το μετέφρασε ο άλλος κάπως αλλιώς. Όταν υπάρχει αγάπη μέσα σε μία σχέση, ό,τι και να πεις… Το ότι σήμερα δεν είμαστε μαζί δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είμαστε αύριο ή ότι δεν ήμασταν χθες. Έτσι είναι οι σχέσεις” ξεκαθάρισε η Μαρία Αντωνά για την Μπέττυ Μαγγίρα.

To άρθρο Μαρία Αντωνά για Μπέττυ Μαγγίρα – Ήταν μια τηλεοπτική παρεξήγηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα