Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν 2-0 LIVE: Οι «πολίτες» κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο

21:43 4/5/2021 - Πηγή: NewsIt

H Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Tην πρόκριση στον πρώτο τελικό Champions League της ιστορίας της θέλει να «σφραγίσει» η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Παρί Σεν

Ζερμέν απόψε στο «Etihad». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει πιάσει με το ένα χέρι την κούπα της Premier League πλέον, ενώ «τρέχει» ένα φοβερό νικηφόρο σερί και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερο φόρμα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Οι «πολίτες» έχουν φυσικά «προίκα» τη νίκη  με 2-1 στο Παρίσι από το πρώτο ματς, ενώ δεν έχουν και ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να είναι δικαίως το μεγάλο φαβορί. 

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Στον αντίποδα η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να ανατρέψει την κατάσταση του πρώτου αγώνα σε ένα ματς που είναι αμφίβολη, τόσο η συμμετοχή του Κιλιάν Εμπαπέ, όσο και η κατάστασή του αν τελικά αγωνιστεί, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό. 

To άρθρο Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν 2-0 LIVE: Οι «πολίτες» κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα