Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Γκρίνγουντ παραμένει σε αναστολή από τον σύλλογο»

11:59 16/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Μέισον Γκρίνγουντ συνελήφθη ξανά από τις αστυνομικές αρχές καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς που του έχουν επιβληθεί, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει  ότι ο 21χρονος εξακολουθεί να είναι εκτός ομάδας.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ εξακολουθεί να απασχολεί με τα καμώματα του τη Δικαιοσύνη. Ο 21χρονος ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος της πρώην συντρόφου του και είναι ήταν έξω με αναστολή, συνελήφθη

ξανά καθώς προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, σπάζοντας τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν επιβληθεί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας ότι ο Γκρίνγουντ παραμένει εκτός ομάδας μέχρι την έκβαση της δικαστικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι 21χρονος εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη στις στις 30/1 με τη κατηγορία της σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης σε βάρος της πρώην συντρόφου  ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν καταβολής χρηματικής εγγύησης και πλέον εκκρεμεί η δικαστική διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρόλο που ο Άγγλος είναι εκτός ομάδας μετά την γνωστοποίηση των κατηγοριών που τον βαραίνουν, εξακολουθεί να πληρώνεται μηνιαίως από τους ”κόκκινους διαβόλους” με το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 350.000 ευρώ το μήνα.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημειώνει ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του Μέισον Γκρίνγουντ από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος. Παραμένει σε αναστολή από τον σύλλογο, εν αναμονή της έκβασης της δικαστικής διαδικασίας»

 

To άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Γκρίνγουντ παραμένει σε αναστολή από τον σύλλογο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα