Μακάμπι – Παναθηναϊκός LIVE: Πράσινη αντεπίθεση

22:25 22/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το newsit.gr

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα έχει ρεκόρ 5-9, ενώ αυτή του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει μόλις μία νίκη παραπάνω (6-9) στη μάχη για την οκτάδα. 

Οι

“πράσινοι” θα παραταχθούν σχεδόν πλήρεις, μιας και δεν θα αγωνιστεί μόνο ο Όγκαστ, ενώ οι Ισραηλινοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τον Χάντερ, ο οποίος ήταν αμφίβολος, να δίνει κανονικά το παρών.

Το LIVE του αγώνα:

«Η Μακάμπι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει τον ίδιο προπονητή που έχει περάσει ξεκάθαρα τη φιλοσοφία του και ξέρουμε όλοι ότι ο κόουτς Σφαιρόπουλος στηρίζεται ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Προέρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη που συνδυάστηκε με μια πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί είναι να ματσάρουμε την ενέργεια και την σκληράδα που βγάζουν εντός και εκτός έδρας”, δηλώνει ο κόουτς Βόβορας και συνεχίζει:

“Δεν τα έχουμε καταφέρει με ομάδες παρόμοιου τύπου, που παίζουν δηλαδή αθλητικά και σκληρά. Αυτό πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας και να είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο… Να ματσάρουμε, δηλαδή αυτή την ενέργεια που θα βγάλει η Μακάμπι”

To άρθρο Μακάμπι – Παναθηναϊκός LIVE: Πράσινη αντεπίθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα