Λουίς Ρουμπιάλες: Η FIFA τον τιμώρησε με τριετή αποκλεισμό για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο

13:40 30/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Εκτός ποδοσφαίρου για τα επόμενα τρία χρόνια θα μείνει ο πρώην πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες, με την FIFA να τον τιμωρεί για το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο, στον τελικό του Μουντιάλ γυναικών.

Όπως έγινε γνωστό, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επέβαλε στον Λουίς Ρουμπιάλες τριετή ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο,

για την κίνησή του, να φιλήσει στο στόμα την Τζένι Ερμόσο -χωρίς την συγκατάθεσή της- μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών όπου η Ισπανία έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στην Αγγλία, στις 20 Αυγούστου.

Ο Ρουμπιάλες βρέθηκε στη δίνη παγκόσμιων επικρίσεων, μετά το φιλί στο στόμα της νικήτριας του Μουντιάλ, οδηγήθηκε -μετά από μεγάλες πιέσεις- προς την παραίτησή του, ενώ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Η FIFA ανακοίνωσε την απόφασή της και απαγορεύει στον Ισπανό παράγοντα την ενασχόλησή του με το άθλημα, εντός και εκτός συνόρων, για την επόμενη τριετία.

Να θυμίσουμε πως ο Λουίς Ρουμπιάλες παραιτήθηκε και από τη θέση του αντιπροέδρου της UEFA, την οποία κατείχε.

The FIFA Disciplinary Committee has banned Luis Rubiales, the former president of the Spanish Football Association, from all football-related activities at national and international levels for three years

https://t.co/BtyFhH5Fmt pic.twitter.com/wROu12rJPm

FIFA Media (@fifamedia) October 30, 2023

To άρθρο Λουίς Ρουμπιάλες: Η FIFA τον τιμώρησε με τριετή αποκλεισμό για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουίς Ρουμπιάλες, FIFA, Τζένι Ερμόσο,louis roubiales, FIFA, tzeni ermoso