Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Οι δράστες ήταν έτοιμοι για ένοπλη συμπλοκή

21:34 15/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο πάνοπλων ληστών της τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη (14.09.2021).

Αρμόδιοι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν πως οι δυο ληστές ήταν έτοιμοι για ένοπλη συμπλοκή εάν εντοπιζόταν με πληρώματα της ομάδας ΔΙΑΣ ή περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Το

γεγονός ότι αποφάσισαν να ληστέψουν τράπεζα στην καρδιά της Αθήνας δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, όπως ανέφερε το Mega.

Η Αστυνομία αναζητά το δίδυμο των ληστών, εξετάζοντας προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος.

Παρα τις δεκάδες προσαγωγές που έγιναν από διάφορα σημεία του λεκανοπέδιου οι δυο κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν ενώ εξετάζεται σοβαρά το σενάριο το κρησφύγετο τους να βρίσκεται κοντά στην τράπεζα.

 

Το προφίλ του ληστή με το καλάσνικοφ

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν επιχειρήσει να σκιαγραφήσουν το «προφίλ» του ληστή με το καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν πρόκειται για αντιεξουσιαστή, δραπέτη φυλακών, ηλικίας 33 ετών, μετρίου αναστήματος, ο οποίος είναι μελαχρινός, γυμνασμένος και έχει τατουάζ στο αριστερό χέρι. Είναι βασικός ύποπτος και για άλλες ληστείες στην Αττική, όπως αυτή στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Αύγουστο…

Παράλληλα, εξετάζεται και ο οπλισμός των ληστών που έφεραν μαζί τους πέρα του καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο MP5 και ένα 32αρι περίστροφο.

To άρθρο Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Οι δράστες ήταν έτοιμοι για ένοπλη συμπλοκή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα