Καταδικάστηκε κρατούμενος που προσπάθησε να βάλει φωτιά σε 32χρονο μέσα στις φυλακές Λάρισας

09:10 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Δράστης και θύμα γνωρίζονταν από παλιά και όπως φαίνεται είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς. Το επεισόδιο στις φυλακές στη Λάρισα, έφτασε στα δικαστήρια…

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου έναν Αφγανό κρατούμενο στις φυλακές στη Λάρισα, για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος ομοεθνή του, που ήταν επίσης κρατούμενος στις ίδιες φυλακές. Τα χειρότερα απέτρεψαν συγκρατούμενοί τους, με την

ένταση εκείνη την ημέρα να χτυπάει κόκκινο και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να προσπαθούν για ώρες να επαναφέρουν την ομαλότητα.

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο, που γνωρίζονταν πριν μπουν στη φυλακή, έγινε στις 20 Ιανουαρίου 2021. Ο δράστης 38 χρονών, λόγω επεισοδίου που είχε με έναν 32χρονο ομοεθνή συγκρατούμενό του, προσπάθησε να του προκαλέσει εγκαύματα, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς μπήκαν ανάμεσα άλλοι κρατούμενοι και τους χώρισαν.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος κάθισε στο εδώλιο του ΜΟΔ Βόλου χθες (20-05-2024), κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών, ενώ το θύμα δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και είναι άγνωστο αν αποφυλακίστηκε.

To άρθρο Καταδικάστηκε κρατούμενος που προσπάθησε να βάλει φωτιά σε 32χρονο μέσα στις φυλακές Λάρισας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάρισα, Καταδικάστηκε Αφγανός, 32χρονο,larisa, katadikastike afganos, 32chrono