Λαμία – Παναιτωλικός: Ματς… απογοήτευση! Στο “μηδέν” το θέαμα

21:38 19/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Κάκιστο ματς στο “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Με το 0-0 αυτό, η Λαμία πήρε τον πρώτο της βαθμό στη φετινή Superleague, και ισοβαθμεί με την ΑΕΛ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού

πίνακα. Απ’ τη μεριά του, ο Παναιτωλικός έφτασε τους 3 βαθμούς και τη 10η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στο -1 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ.. νωθρά, αλλά απέκτησε μικρό ενδιαφέρον στο 10′. Ήταν το σημείο που ο Τζανακάκης έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού και άφησε για λίγο τον Παναιτωλικό με δέκα παίκτες, μέχρι να γίνει αλλαγή. Η Λαμία έπαιξε για λίγο με παίκτη περισσότερο και στο 12′ έχασε τεράστια ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί και να ανοίξει το σκορ, με τον Ρόμανιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Κνετ σε τετ-α-τετ.

Το ματς είχε για λίγα λεπτά καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να δίνουν αρκετές “μάχες” στη μεσαία γραμμή. Στο 38′ η Λαμία είχε νέα καλή στιγμή, με το “ψαλιδάκι” του Μπεχεράνο να στέλνει την μπάλα άουτ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε όμως με την αναγκαστική αλλαγή του Καραμάνου, από πλευράς γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ χειρότερο από το πρώτο, με την Λαμία όμως να έχει καλή στιγμή στο 71′ με το σουτ του Ντέλετιτς (το… έβγαλε ο Κνετ). Λίγα λεπτά αργότερα (77′) ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ασίγκμπα στον Βέργο, με το VAR να μην δίνει κάποια παράβαση.

Στο φινάλε της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Ο διαιτητής Σκουλάς είδε στο onfield check το σκληρό μαρκάρισμα του Χατζηστραβού σε παίκτη του Παναιτωλικού και του έδειξε κόκκινη κάρτα.

To άρθρο Λαμία – Παναιτωλικός: Ματς… απογοήτευση! Στο “μηδέν” το θέαμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα