Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Πρέλεβιτς – Ζήση, ο ΠΑΟΚ και οι selfie με γιαγιάδες στη Θέρμη

13:16 10/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είχε την ευκαιρία να βρεθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ποσειδωνίου, αλλά και να κάνει βόλτα στη Θέρμη.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε αρχικά με τους παλαίμαχους του μπάσκετ, Νίκο Ζήση, Γιάννη Γιαννούλη και Μπάνε Πρέλεβιτς στα ανοιχτά γήπεδα, ενώ πήρε δώρο και μία φανέλα με το Νο7. «Όταν ήρθατε και παίξατε μαζί μας ήσασταν καλός σουτέρ για αυτό σας ετοιμάσαμε τη φανέλα» είπε ένας παλαίμαχος στον πρωθυπουργό,

με τον ίδιο να απαντά: «Φοβάμαι ότι θα πρέπει να ανανεώσουμε το παιχνίδι για ημέρα χωρίς βροχή αλλά χαίρομαι που ολοκληρώθηκαν εδώ οι εγκαταστάσεις. Είναι πολύ ωραίες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκρυψε επίσης, ότι “ζήλεψε” τις ηλικιωμένες κυρίες στην πισίνα του Ποσειδωνίου, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Όπως γνωρίζετε πριν από λίγες ώρες δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με το προεδρικό διάταγμα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μια πολύ σημαντική παρέμβαση που δίνει την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο αλλά ταυτόχρονα να ολοκληρωθεί και η ανάπλαση γύρω από τη νέα Τούμπα. Αθλητισμός όμως δεν είναι μόνο τα μεγάλα έργα που αφορούν το ποδόσφαιρο, κατ εξοχήν πίστευα και πιστεύω ότι η καρδιά του αθλητισμού χτυπά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό κυρίως στα νέα παιδιά που πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες, τις δυνατότητες, τις υποδομές να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό. Προσωπικά ως φίλος του μπάσκετ που εξακολουθεί όποτε μπορεί να επιχειρεί και να αθλείται χαίρομαι που κάθε φορά δίνουμε νέα γήπεδα είτε είναι κλειστά, είτε ανοικτά».

Ακολούθως ο Έλληνας πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στη Θέρμη και σταμάτησε σε καφετέριες της περιοχής για να μιλήσει με τον κόσμο. «Εδώ πέρα ο δρόμος Θέρμης-Γαλατιστας προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε να στρέφουμε το βλέμμα μας στη Θεσσαλονίκη και στη βόρεια Ελλάδα», ανέφερε εκεί ο Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Μας έτυχαν πολλά σαν κυβέρνηση αλλά να ξέρετε ένα πράγμα. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από ότι ήταν τα προηγούμενα τρία χρόνια, τόσο στρατιωτικά όσο και γεωπολιτικά. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση είναι προϋπόθεση εθνικών επιτυχιών. Αυτήν είχαμε και αυτήν θα έχουμε ακόμη και μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ο Μητσοτάκης δεν σταμάτησε να βγάζει και φωτογραφίες με τον κόσμο, ενώ κάποιες… selfie με γιαγιάδες κατεγράφησαν και στην κάμερα.

Πηγή: thesstoday.gr

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Πρέλεβιτς – Ζήση, ο ΠΑΟΚ και οι selfie με γιαγιάδες στη Θέρμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα